Trafo

Zoekt u een kwalitatief hoogwaardige trafo tegen een aantrekkelijke prijs? Kies dan voor een betrouwbare transformator van ETI. Al meer dan 5 decennia ontwikkelen wij duurzame transformatoren die geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen. Zo lossen onze producten in een handomdraai al uw spanningsproblemen op.

Een trafo kan ingezet worden binnen een diversiteit aan sectoren. In de machinebouw is een degelijke transformator bijvoorbeeld van groot belang om tot een optimaal resultaat te komen. Ook voor een goed werkende elektrische installatie is een solide transformator een absolute vereiste. Tot slot worden transformatoren vaak gebruikt voor analytische en medische apparatuur.

Elektronische transformator kopen

Net zo uitgebreid als de mogelijke toepassingsgebieden van een trafo, is ook ons brede assortiment aan transformatoren. In de webwinkel van ETI vindt u dan ook uiteenlopende soorten trafo’s. Denk hierbij onder meer aan een:

  • beschermingstransformator;
  • draagbare beschermingstransformator;
  • scheidingstransformator en
  • spaartransformator

Maar dit is niet alles, want ook vindt u op onze website snel en eenvoudig een trafo zoals een stuurtransformator, veiligheidstransformator, draagbare veiligheidstransformator, verhuistransformator of voedingstransformator. Voor welke toepassing u ook een trafo nodig heeft, bij ETI vindt u altijd het juiste product.

Elektronische trafo kopen tegen lage prijs

Afhankelijk van uw specifieke toepassing, kan het zijn dat een standaard trafo niet voldoet aan uw wensen of behoeften. Omdat we dat bij ETI begrijpen, bieden we u ook de mogelijkheid om een klantspecifieke trafo te bestellen. In dat geval ontwerpen wij de transformator op maat op basis van uw unieke eisenpakket.

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van trafo’s, zijn we in staat dit klantspecifieke product al binnen korte tijd te ontwikkelen. Na het ontvangen van uw situatieschets gaan onze ontwerpers direct aan de slag. Zo bent u verzekerd van een trafo die exact voldoet aan uw specificaties en hoeft u uw  productieproces nauwelijks te onderbreken.

Snelle levering van uw trafo op maat

Wilt u concreet weten hoe snel wij uw op maat ontworpen trafo kunnen leveren? In de meeste gevallen zijn wij in staat om éénfase of driefase transformatoren met UL/CSA recognition binnen slechts één tot twee weken aan u te leveren. Informeer bij uw bestelling naar de exacte levertijd om zekerheid te hebben over de leverdatum.

Bent u niet op zoek naar een klantspecifieke trafo maar heeft u een standaard model nodig? Bij ETI kunt u rekenen op een uitgebreid assortiment transformatoren tegen hele voordelige prijzen. Neem voor specifieke vragen of aanvullende productinformatie contact op via sales@eti.nl of bel ons op 31 (0)543 47 24 31.