Voedingstransformator

Een voedingstransformator nodig? ETI heeft ze voor u.

Zoekt u een voedingstransformator? Dan kunt u terecht bij ETI. Door ons specialisme en jarenlange ervaringen, ondertussen vijftig jaar. Weten wij waar een goede voedingstransformator aan moet voldoen. Onze producten staan voor hoogwaardige kwaliteit, en zijn betrouwbaar in gebruik.

Wat is een voedingstransformator

Een voedingstransformator is een trafo die niet beschermd is en gescheiden wikkelingen bevat. Deze wikkelingen hebben een normaal isolatie-niveau. Dat wordt gebruikt voor de voeding van de componenten. Daarom worden de trafo en de componenten, meestal, in één beschermend omhulsel geplaatst. Het omhulsel staat zo garant voor de veiligheid. In de componenten van de voedingstrafo wordt de spanning omgezet in een spanningsvorm die op basis van frequentie bruikbaar is voor het apparaat waar het op aangesloten is.

ETI, meer dan alleen voedingstransformatoren

Naast de voedingstransformatoren kunt u bij ETI terecht voor nog veel meer soorten trafo’s. Doordat wij al geruime tijd actief zijn op dit vakgebied hebben wij veel kennis paraat. Die kennis gebruiken wij bij de ontwikkeling van transformatoren, om zo tot de beste trafo te kunnen komen. Ons assortiment transformatoren bestaat uit; beschermingstranformatoren (ook draagbare)Led2 (dim) transformatorenscheidingstransformatorenspaartransformatorenstuurtransformatorenveiligheidstransformatoren (ook draagbare) en tot slot verhuistransformatoren. Voor ons gehele assortiment transformatoren geldt dat wij ze ook op bestelling ontwikkelen. Dat wil zeggen dat u de mogelijkheid hebt om een op maat gemaakt transformator te ontwikkelen, in samenwerking met ETI.