Stuurtransformator

De beste stuurtransformator die biedt ETI u!

U bent op zoek naar een stuurtransformator en hebt ons gevonden. Uitstekend. ETI is een bedrijf met veel ervaring op het gebied van transformatoren. Door al die ervaring zijn wij in staat om transformatoren te leveren, waaronder stuurtransformatoren, die garant staan voor goede kwaliteit en veilig zijn in gebruik. Bent u op zoek naar een specifieke transformator? Ook dan is ETI het juiste adres. Wij ontwikkelen ook trafo’s op maat voor klanten. Zodat u de trafo ontvangt die u ook daadwerkelijk nodig heeft.

Wat is een stuurtransformator?

Een stuurtransformator is een transformator die de voeding levert voor een hulpstroomketen en is opgebouwd uit gescheiden wikkelingen, met een normaal isolatieniveau. Een stuurtransformator is een onbeschermde trafo! Om de hulpstroomketen van voeding te kunnen voorzien wordt een stuurtrafo vaak aangesloten tussen twee fasen van een driefasig net. De stuurtrafo laat een afwijkende spanning toe in de hulpstroomketen voor elektronische componenten

Meer dan alleen stuurtransformatoren.

ETI is meer dan alleen stuurtransformatoren. Doordat wij ons al vijftig jaar elke dag bezighouden met het produceren en optimaliseren van transformatoren bieden wij een breed scala aan transformatoren aan. Al deze trafo’s zijn gedurende de jaren door verbeterd zodat wij een kwalitatief sterk aanbod hebben weten te creëren dat ook veilig is in het gebruik. Naast het online aanbod, is het ook mogelijk om een transformator te laten ontwerpen dat aan uw specifieke eisen voldoet. Daar helpen onze ontwerpers u graag mee!